Praktijknieuws - Huisartspraktijk Vreehof - Huisartsen Backes en Dekker
Header afbeelding
Huisartspraktijk Vreehof – Backes & Dekker
Witte Rozenstraat 21A 2311XS
Leiden

Praktijknieuws

14 november 2022

Op 8 en 10 november j.l. waren de griep- en pneumokokkenvaccinaties. Heeft u geen vaccinatie gehaald, maar wel een indicatie, dan kunt u, indien u alsnog een vaccinatie wenst, telefonisch een afspraak maken bij onze assistente.

 

1 november 2022

Van 2 t/m 6 januri 2023 zal de praktijk gesloten zijn i.v.m. kerstvakantie. Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten zal de praktijk deze week worden waargenomen door collega Zutt, Zoeterwoudsesingel 11, telefoonnummer 071-5120347. Uw herhaalmedicatie kunt u tijdens deze week bij de apotheek herhalen door uw lege doosje in te leveren.

 

1 juni 2022

Per 1 juni is onze praktijkverpleegkundige Margriet Overbeek met pensioen gegaan. Hieronder leest u haar zelf geschreven aankondiging. Wilt u haar nog een kaartje sturen, dan kunt u deze richten aan de praktijk. Wij zorgen ervoor dat dit bij Margriet terecht komt!

 

30 mei 2022

Per 30 mei 2022 is Yasemin Bolut bij ons gestart als doktersassistente. Zij werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Wij zijn erg blij dat zij ons team komt versterken!

 

27 januari 2022

Per 1 april 2022 zal Fieke Goemaere bij ons starten als Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderenzorg. Fieke is opgeleid als verpleegkundige en heeft jarenlange ervaring als wijkverpleegkundige en case manager dementie. Zij is in Leiden opgeleid tot Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderenzorg. Wij zijn erg blij dat zij ons team komt versterken.

 

21 september 2021

Sinds 7 oktober zijn wij open voor spreekuur op onze nieuwe locatie. U kunt de praktijk op de Witte Rozenstraat bereiken vanaf de Witte Rozenstraat, en vanaf de Rijn en Schiekade via de Oud Hortuszichtbrug. De praktijk is gevestigd in een zijvleugel van Topaz Groenhoven, en heeft een eigen ingang. Via de Witte Rozenstraat gaat u voor de hoofdingang van Topaz Groenhoven rechtsaf, en gaat u aan de rechterzijde langs de keuken naar de huisartspraktijk.