Praktijknieuws - Huisartspraktijk Vreehof - Huisartsen Backes en Dekker
Header afbeelding
Huisartspraktijk Vreehof – Backes & Dekker
Witte Rozenstraat 21A 2311XS
Leiden

Praktijknieuws

27 maart 2024

In de week van 27 tm 31 mei is de praktijk gesloten, en zal deze voor urgente zaken worden waargenomen door collega Zutt en collega de Bruijn.


8 februari 2024

Eind mei verwachten wij een kindje. Om deze reden zal dokter Dekker met zwangerschapsverlof zijn van 22 april 2024 t/m 23 augustus 2024. Tijdens deze periode zal zij worden vervangen door Geeke van der Vijver, huisarts.

 

8 februari 2024

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 5 april zal Tiemen Holtrop zijn coschap huisartsgeneeskunde bij ons lopen. Tiemen is in opleiding tot arts, en maakt deze 6 weken onder onze supervisie kennis met de huisartsgeneeskunde.

 

9 mei 2023

Op de twee participatieavonden, die werden georganiseerd door Topaz op 23 januari j.l. en 8 mei j.l., zijn de herontwikkelingsplannen voor het nieuwe Groenhoven gepresenteerd. Het wijkcomité Vreewijk heeft tijdens deze avonden ook de wensen vanuit de wijk vertegenwoordigd. Het waren constructieve avonden, waarbij het een deugd was om zoveel van onze patiënten te zien. Wij zullen met veel belangstelling verder met Topaz in gesprek gaan over de herontwikkeling van onze huisartspraktijk op het Groenhoven terrein. Na de zomer zal er nog een derde participatiebijeenkomst worden georganiseerd. Mocht u vragen hebben over de presentaties van deze twee avonden, of wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u het best een mail sturen naar Topaz op nieuwgroenhoven@topaz.nl