Praktijknieuws - Huisartspraktijk Vreehof - Huisartsen Backes en Dekker
Header afbeelding
Huisartspraktijk Vreehof – Backes & Dekker
Witte Rozenstraat 21A 2311XS
Leiden

Praktijknieuws

1 juni 2022

Op vrijdag 1 juli voeren de huisartsen in Nederland een landelijke actiedag. Wij zullen die dag protesteren tegen het overvolle takenpakket en de daarmee gepaard gaande werkdruk. Dat gebeurt op initiatief van huisartsencomités Help de huisarts verzuipt en De bezorgde huisarts, samen met artsenorganisaties LHV en VPH. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website van de LHV en op Medisch Contact. Omdat wij de spoedzorg voor onze patiënten willen blijven waarborgen zullen wij niet in persoon afreizen naar het Malieveld in Den Haag. Wel zullen wij op 1 juli vanaf 12:00 uur alleen bereikbaar zijn voor spoedeisende zorg. Ons reguliere spreekuur komt hiermee te vervallen. Wij vragen om uw begrip.

 

1 juni 2022

Per 1 juni is onze praktijkverpleegkundige Margriet Overbeek met pensioen gegaan. Hieronder leest u haar zelf geschreven aankondiging. Wilt u haar nog een kaartje sturen, dan kunt u deze richten aan de praktijk. Wij zorgen ervoor dat dit bij Margriet terecht komt!

 

30 mei 2022

Per 30 mei 2022 is Yasemin Bolut bij ons gestart als doktersassistente. Zij werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Wij zijn erg blij dat zij ons team komt versterken!

 

29 maart 2022

Aankondiging pensioen Margriet Overbeek – Praktijkondersteuner Somatiek

Wat gaat de tijd snel! Op 1 juni 2022 ga ik met pensioen, ik kan het zelf nauwelijks bevatten.

Acht jaar lang heb ik met heel veel plezier bijgedragen aan het begeleiden, adviseren en ondersteunen van een grote groep patiënten in de praktijk van Anneke de Lorm, en sinds kort in praktijk Vreehof waar Anne Dekker en Daan Backes met veel enthousiasme een nieuwe start hebben gemaakt. Na acht jaar heb ik met velen van u een bijzondere band opgebouwd, onze gesprekken gingen vaak niet alleen over de labuitslagen en de medicatie. Dat was eerlijk gezegd het minst interessante onderdeel van mijn werk. Ik heb geprobeerd samen met u een manier te vinden om met een chronische aandoening zo lang mogelijk zonder klachten door het leven te gaan.

Het is nu tijd voor een ander gezicht in mijn spreekkamer. Vanaf 1 april zal Fieke Goemaere mij opvolgen. We zullen 2 maanden samenwerken, ik krijg dan de tijd om alles goed aan haar over te dragen. Ik heb het volste vertrouwen in Fieke, die ik al ken uit de tijd dat ze als wijkverpleegkundige voor Libertas werkte.

Mijn dierbare patiënten wil ik hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in mij had en voor het lief en leed dat u met mij gedeeld hebt.

 

27 januari 2022

Per 1 april 2022 zal Fieke Goemaere bij ons starten als Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderenzorg. Fieke is opgeleid als verpleegkundige en heeft jarenlange ervaring als wijkverpleegkundige en case manager dementie. Zij is in Leiden opgeleid tot Praktijkondersteuner Somatiek en Ouderenzorg. Wij zijn erg blij dat zij ons team komt versterken.

 

21 september 2021

Sinds 7 oktober zijn wij open voor spreekuur op onze nieuwe locatie. U kunt de praktijk op de Witte Rozenstraat bereiken vanaf de Witte Rozenstraat, en vanaf de Rijn en Schiekade via de Oud Hortuszichtbrug. De praktijk is gevestigd in een zijvleugel van Topaz Groenhoven, en heeft een eigen ingang. Via de Witte Rozenstraat gaat u voor de hoofdingang van Topaz Groenhoven rechtsaf, en gaat u aan de rechterzijde langs de keuken naar de huisartspraktijk.